Kotletter med olika tillbehör
Kotletter m ben Salt Peppar Paprikapulver Skölj kotletterna i kallt vatten för att få bort eventuella lösa benflisor. Klapptorka med hushållspapper. Krydda och bryn runt om i het panna med smält smör. Slå på vatten så det nästan täcker kotletterna. Sätt på lock och låt småputtra 2-3 timmar beroende på hur tjocka de är. När det återstår ca 30-40 min på kotletterna så ta av det mesta av skyn och tillsätt grädde och eventuellt en buljongtärning om du vill ha gräddig sås till, koka upp och låt sedan puttra till den tjocknar. Annars, behåll skyn. Skyn som är avhälld kokar jag ner till ca hälften. Förslag att servera till kotletterna t.ex: Potatisgratäng, recept här Sky Broccoli Sallad Vitlöksfrästa champinjoner Champinjonsås Stekt rödlök och babyspenat Kotletter i tagine här