I helgen här har vi ha haft studentskiva för äldsta sonen och då är det ju perfekt med buffé. I den anledningen provade jag att göra egen rostbiff och det blev superlyckat. Jag kollade runt lite och landade på att göra färdigt den i ugnen först och marinera efteråt, den låg 1 dygn i marinaden i kylen och det blev kanonbra. Jag glömde ta kort på den när den var hel i all stress så ni får nöja er med uppskivad. Har använt en skärmaskin för att få riktigt tunna skivor. 1 rostbiff ca 1 kg Salt Peppar Marinad: 1 dl soja 0,5-1 dl balsamvinäger 2 msk kalvfond 3-4 msk honung 1 gul lök 2-3 vitlöksklyftor, hela med skal kvar 2 tsk peppar 2 tsk salt Några kvistar av färsk rosmarin och timjan Hacka löken och tryck till vitlöksklyftorna med en kniv. Lägg i en skål och blanda i resten av ingredienserna. Ta 2 fryspåsar och lägg i varandra. Häll i marinaden i påsen. Ansa rostbiffen och gnid in den i salt och peppar. Bryn den runt om i smör i en gryta. Lägg över i en ugnsfast form, häll på smöret