Smörgåstårta med rostbiff, liten
Smörgåstårta Formbröd 24 st. Skär av kanterna på brödet och lägg 2 och 2 i 4 rader x3. Fyll 1: 3dl creme fraiche 1,5 dl majonäs 100 g rökt skinka, tunna skivor, skär i mindre bitar 1 burk clementiner, skär i mindre bitar Ca 1-2 tsk av lagen som clementinerna låg i Använd hälften Fyll 2: Lägg till 1,5 paket knaperstekt bacon i den fyllningen som är kvar. Toppen 1,5 dl dl philadelfiaost 1,5.dl creme fraiche 0,75 dl majonäs 100g rökt skink, tunna skivor Salt Några varv med pepparkvarnen Pynt 150 g rostbiff Ostskivor Clementiner Småtomater Sallad Remouladsås Rostad lök Lägg ut 8 brödskivor och bred på hälften av fyllning 1. Lägg på 8 skivor uppepå och bred på fyllning 2. Lägg på sista 8 skivor och bred på toppfyllningen. Plasta in och låt stå i kylen över natten. Dag 2 Pynta smörgåstårtan.