Smörgåstårta med rostbiff, liten
Smörgåstårta
Formbröd 24 st.
Skär av kanterna på brödet och lägg 2 och 2 i 4 rader x3.
Fyll 1:
3dl creme fraiche
1,5 dl majonäs
100 g rökt skinka, tunna skivor, skär i mindre bitar
1 burk clementiner, skär i mindre bitar
Ca 1-2 tsk av lagen som clementinerna låg i
Använd hälften
Fyll 2:
Lägg till 1,5 paket knaperstekt bacon i den fyllningen som är kvar.
Toppen
1,5 dl dl philadelfiaost
1,5.dl creme fraiche
0,75 dl majonäs
100g rökt skink, tunna skivor
Salt
Några varv med pepparkvarnen
Pynt
150 g rostbiff
Ostskivor
Clementiner
Småtomater
Sallad
Remouladsås
Rostad lök
Lägg ut 8 brödskivor och bred på hälften av fyllning 1.
Lägg på 8 skivor uppepå och bred på fyllning 2.
Lägg på sista 8 skivor och bred på toppfyllningen.
Plasta in och låt stå i kylen över natten.
Dag 2
Pynta smörgåstårtan.
Kommentarer
Skicka en kommentar