Torskrygg på grönsakssäng
Till 1 pers
1 grillad paprika
1 liten morot i små bitar
3 sparris, fryst
Några frysta broccolibuketter
Olivolja
Salt
Peppar
1msk olivolja
1-2 msk saft från citron
Citronskal
1 msk persilja
Lägg grönsakerna i botten på en ugnsform. Salta och ringla över lite olivolja.
Salta och peppra fisken runt om. Lägg den på grönsakerna.
Blanda olja, citronsaft, Citronskal och persilja. Ringla över fisken.
Ställ mitt i ugnen på 170-180 grader. Ta den när fisken nått 48- 50 grader.
Den blev veldig god. Ved en fejl fik jeg taget opskriften fra lailasmat.blogg.no frem og tog det bedste fra begge. Det blev mest som din opskrift, tog nogen frosne rotgrønnsaker, friske asparges, grillede en rød paprika og tog af skallet. Kogte mandelpoteter (på dansk: aspargeskartofler) i precis 12 minutter og lavede hollandaisesauce til. Jeg havde også olje-sitron-persilleblanding ove fisken som du har skrevet i opskriften. Det var en succes, Tak
SvaraRaderaDet hördes fantastiskt gott ut! Jag använder hollandaisesås eller beurre blanc ibland men ibland, när jag tänker på vikten kör jag utan. Så otroligt kul å höra att du tyckte om det 😊 Å lailasmat är fantastisk i köket så en blandning gjorde ingenting tror jag 🤗
Radera