Pytt i panna



Pytt i panna är ju helt perfekt att laga när man har lite olika rester över. Här är det med julskinka och norska prinskorvar, sosisser. Men ta precis vilken korv du vill. Med tanke på att skinkan är så mild så tycker jag det passar med en lite kryddig korv för god smak. Men ta det som finns hemma. Det ska inte krånglas till! 😋

Julskinka
Kokta Potatisar
1 gul lök
1 paket sosisser eller annan korv
Salt
Svartpeppar 

Skär upp skinkan i mindre bitar. Skär korven i mindre bitar. Hacka löken och tärna potatisen. 

Jag steker allt var för sig och lägger undan, blandar ihop i slutet. Då är det oxå lätt att ta av en del till icke lökätarna 😊 Krydda med salt och peppar. 

Löken steker jag länge på medelvärme. Se till att det finns smör i pannan så den inte går torr. Lägg gärna en 15-20 min på löken så den får fram sin naturliga sötma. 

Potatisen steker på så den får fin färg och blir lite krispig på utsidan. 

Stek på korven. 

Skinkan på medelvärme bara så den bli varm. 

Servera med stekt ägg. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Carnitas på grillen

Grön ärtstuvning

Pizzasås