Pizza med grillad entrecôte, tomat, lök och paprika
Perfekt med pizza när man har
kvar lite rester, i detta fallet grillad entrecôte.
Pizzadeg:
Pizzadeg:
Ca 6,5 dl Manitoba Cream eller tipo 00
1/2 jäst
3 dl ljummet vatten
2 msk olivolja
Salt
Ca 6,5 dl Manitoba Cream eller tipo 00
1/2 jäst
3 dl ljummet vatten
2 msk olivolja
Salt
Kör i ca 20 min i maskin. Jäs 4 Tim under plastfolie och handduk.
Blir 2 runda pizzor. Tryck ut degen för bästa resultat, kavla INTE. Jäs under bakduk 1 tim medans pizzastenen värms upp.
Ta på tomatsås, ost, torkad oregano, lök, tomat och paprika. När det är ca 45 sek- 1 min kvar på pizzan lägg då på köttet som är rumstempererat.
Använd pizzasten på grillen eller i ugnen. Maxvärme i ugnen på pizzafunktionen. Längst ned i ugnen.
Toppa med lite färsk oregano och basilika.
Servera gärna med beasås och pizzasallad 😋
Recept på pizzasås Här
Recept på pizzasallad Här
Kommentarer
Skicka en kommentar