Lasagne

I lasagnen har jag:

500 g Blandfärs

0,5- 1 Färsk chili

1 vitlöksklyfta- hel  (ta ur när lasagnen ska monteras)

2-3 msk Tomatpuré

2-3 msk Creme fraiche

Lite mjölk

Ca 2 dl rött vin 

Salt

Peppar

Paprikapulver

Cayennepeppar 

Chilipulver

Stek blandfärsen och ta i chilin och vitlöken och låt steka med en stund. 

Ta sedan i tomatpurén och creme fraichen, blanda väl. Ta i eventuellt vinet å mjölken till lagom konsistens. Smaka upp kryddorna och låt småputtra 1- 1,5 timme under lock. 

På bilden har en dubbel portion lagats. 

Traditionell ostsås och lasagneplattor, riven ost på toppen. 225 grader mitt i ugnen ca 20 min

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Carnitas på grillen

Grön ärtstuvning

Pizzasås