Grillbricka
En maffig grillbricka med mycket att välja på är något jag verkligen älskar. Här har jag ribs som gått på grillen low and slow med en egenkomponerad rub som smakade himmelskt. Grillade kycklingvingar, småburgare med hembakta hamburgerbröd, recept från Tommy Myllymäki. Grillade kycklingfiléer. En pizzadeg som var kvar från igår fick bli en baguette. Pommes gjorda på bakpotatis och lite grönsaker till. Coleslaw och hemmagjord bbqsås.
Coleslaw:
Ca 300g strimlad vitkål
3 finstrimlade morötter
1/2 finstrimlad röd lök
1-2 tsk dijonsenap
3 dl creme fraiche
3-4 msk majonäs
Blanda allt och smaka upp med salt och nykvarnad svartpeppar.
Recept på ribs Här
Rub till ribs Här
BBQsås Här
Grillade burgare Här
Kommentarer
Skicka en kommentar