Kycklingwok med nudlar

Kycklingwok med nudlar
600 g kycklingfilé, strimlad
Lite mer än ett 1/2 paket nudlar
1 påse klassisk wokmix
1 burk wokmix
1 msk finriven ingefära
1 tsk sambal oelek
5 msk japansk soya
2 msk fisksås
4 tsk sesamolja
2 dl vatten
Rapsolja att steka i
Stek först kycklingen i omgångar, salta. Lägg undan.
Stek woken från burken till det är varmt. Lägg undan.
Stek de frysta wokgrönsakerna, 7-8 min.
Koka nudlarna enligt anvisning. Häll av och spola i kallt vatten.
Lägg tillbaka kycklingen och grönsakerna i pannan och ta i vattnet, ingefära, sambal oelek, soyan och fisksåsen. Låt fräsa på nån minut.
Blanda sesamoljan med nudlarna och häll i det i wokblandningen. Blanda runt och låt stå till det är genomvarmt.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Carnitas på grillen

Grön ärtstuvning

Pizzasås